0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Ruilen en retourneren

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer dit zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u het (de) hoofdartikel (en) op maat heeft gecontroleerd. Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid.

 

Uitwisselingsbeleid

1. We accepteren ruilen voor een verkeerde maat of kleur binnen 20 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestel-ID en bestelgegevens die u kunnen helpen. Feedback nu!

2. U dient contact met ons op te nemen voordat u de artikelen terugstuurt, wij geven dan het juiste retouradres door. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn, niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle labels eraan. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

3. Wij vergoeden niet de verzendkosten van ruilen, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten van het terugzenden van de geruilde artikelen naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, aangezien we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor zoekgeraakte zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

4. Stuur ons een e-mail met het trackingnummer wanneer u het pakket terugstuurt.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling geheel of gedeeltelijk wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons hiervan binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retouraanvraag in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of telefonisch.

Houd er rekening mee dat:

1. Artikelen moeten nieuw, ongebruikt en met alle labels er nog aan worden geretourneerd. Retourzendingen die beschadigd, vervuild of gewijzigd zijn, worden mogelijk niet geaccepteerd. Artikelen dienen te worden geretourneerd in de verpakking zoals deze bij u is afgeleverd.

2. Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Het kan enkele extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld terug op uw creditcard of bankrekening heeft bijgeschreven zodra we uw terugbetaling hebben verwerkt.

3. Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het naar u terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.

4. Bewaar een bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen tijdens het transport verloren gaan.

 

Restitutiebeleid

Voor retourverzoeken voor een hele bestelling of annuleringen die binnen 14 dagen na de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen we je betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan ​​als je een andere manier van levering hebt gekozen dan de goedkoopste door ons aangeboden standaard levering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Bij deelbestelling retourverzoeken ontvangen binnen 14 dagen na de dag na levering zullen wij de bestelkosten vergoeden. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Retourverzoeken voor hele of gedeeltelijke bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering zijn ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Standaard verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens aan ons worden geretourneerd voor terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Expresverpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.